Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατά 75% μειώθηκε η αξία της μετοχής της CD Projekt

*
Η CD Projekt, ο publisher πίσω από το studio CD Projekt Red, που έχει δημιουργήσει τη σειρά The Witcher αλλά και το Cyberpunk 2077, είδε τις μετοχές της να χάνουν το 75% της αξίας τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Business Insider Poland, το καταστροφικό λανσάρισμα του Cyberpunk 2077 ήταν ικανό να ρίξει πολύ χαμηλά την αξία της τότε πιο ισχυρής οικονομικά ευρωπαϊκής εταιρείας στο χώρο των video games, από τις£7,11 δισ. στις £1,77 δισ.

Παρόλα αυτά, η CD Projekt παραμένει μια από τις πολωνικές εταιρείες με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, έχοντας επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν το 2017.


Πλέον η Techland, developer του Dying Light, η οποία εδρεύει επίσης στην Πολώνία είναι η εταιρεία με την μεγαλύτερη αξία στη χώρα- £1,88 δισ.- αριθμός που συνεχίζει να αυξάνεται λόγω της πολύ καλής πορείας του Dying Light 2: Stay Human.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*